Accident în Focșani. Șoferul a părăsit locul accidentului

Share:


Conform Poliției Vrancea, luni după-amiaza, 10 august, a fost provocat un accident pe centura Focșaniului de către o femeie în vârstă de 49 de ani. Aceasta a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsită în jurul orei 15:00. 

Accidentul a avut loc pe DN2 (E85), fiind soldat cu un șofer rănit și trei mașini avariate. Autotorismul condus de femeie a intrat în coliziune cu o mașină care circula lângă ea, iar ambele mașini au ajuns pe sensul opus, trecând peste separatorul de sens. Autotorismul femeii a intrat într-un al treilea autotorism, al doilea ieșind de pe drum, în afara părții carosabile. În urma accidentului, a fost rănit un conducător rănit în vârstă de 45 de ani. 

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.07 mg/L alcool pur în aerul expirat. De asemenea, au fost testați și ceilalți doi conducători auto, iar rezultatele au fost negative. 

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis pentru sâvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. 

Sursa foto: https://monitoruldevrancea.ro

Share:

Lasă un răspuns