Alianța USR PLUS și-a anunțat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Huși

64
0
Share:
Sursă foto: usrplus.ro


Alianța USR PLUS a anunțat, joi, candidatul său pentru funcția de primar al municipiului Huși, fiind vorba despre candidatul Corneliu Filip.  Candidatura a fost prezentată joi, 6 august a.c., în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și deputatul USR și candidatul USR PLUS pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui, Mihai Botez.

Candidatul USR PLUS pentru Primăria Huși a declarat că municipiul la primăria căruia candidează a devenit captiv unor politicieni care doar cârpesc lucrurile înainte de alegeri și că, între timp, tinerii aleg să păsărească Hușiul și să se întoarcă numai în vizită.

„Programul echipei USR PLUS pentru Primăria Huși se va axa pe implementarea unei viziuni pe termen lung pentru municipiu, care să dezvolte Hușiul. În același timp, scopul nostru este să practicăm o transparență decizională totală și o comunicare constantă cu cetățeanul” a declarat candidatul USR PLUS pentru Primăria Huși, Corneliu Filip.

Candidatul pentru Consiliul Local Huși, Andrei Dan Brânză a declarat, potrivit unui comunicat emis joi de către alianța USR PLUS, că municipiul Huși are nevoie de premisele dezvoltării unui mediu prietenos pentru antreprenoriat și unui mediu de afaceri, care să creeze locuri de muncă.

„României i-au fost alocate 80 de miliarde de euro în următorul exercițiu financiar european-fonduri nerambursabile și împrumuturi cu dobândă mică. Dacă o mică parte din aceste fonduri vor fi absorbite de administrația locală, aceasta va fi cheia dezvoltării orașului în anii ce vor urma” a afirmat candidatul pentru Consiliul Local Huși, Andrei Dan Brânză.

Candidatul pentru funcția de primar al municipiului Huși, Corneliu Filip este născut în Huși, are un master cu specializarea „Management Public European” și a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne timp de 28 de ani.

Share:

Lasă un răspuns