Contrabandă de țigări de peste 100.000 de lei, la Vicovu de Sus

34
0
Share:

Pe raza localității Țibău din județul Suceava, polițiștii de frontieră au identificat miercuri dimineața, 29 iulie, un autotorism de teren marca Mitsubishi, înmatriculat în România. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră Română, polițiștii de frontieră au descoperit în locul banchetei din spate mai multe colete învelite în folie de culoare neagră. 

Mașina de teren a fost indentificată miercuri, 29 iulie, în jurul orei 09:20, de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, județul Maramureș. „Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproximativ 10.000 pachete de țigări, în valoare de 116.750 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă. Ţigările au fost transportate peste frontiera de stat cu drona, descoperite la o locație de pe raza localității Vicovu de Sus, respectiv identificate într-un autoturism parcat într-o zonă împădurită de pe raza județului Suceava”, se arată în comunicatul de presă al Poliției de Frontieră. 

În urma controlului, au fost descoperite 15 colete cu 7.480 pachete cu țigări de provenineță Duty Free, în valoare de 87.500 de lei. Tot ieri, polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, s-au deplasat la un imobil de pe raza localității Vicovu de Sus, unde găsit patru colete cu 2.000 de pachete de țigări de proveninență ucraineană. 

Valoarea întregii cantități este de peste 23.400 de lei, cantitatea fiind ridicată în vederea confiscării. Proprietara imobilului în vârstă de 66 de ani este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Sursa foto: https://www.politiadefrontiera.ro

Share:

Lasă un răspuns