Ambulatoriul SJU Suceava rămâne închis

Share:

Valeriu Gavrilovici, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Suceava, a anunțat că Ambulatoriul integrat de specialitate va rămâne închis până la jumătate lunii iunie. De asemenea, nu se vor face internări în spital pentru bolnavii cronici.

Sălile de operație rămân deschise pentru urgențe; cele mai multe cazuri de intervenție au fost cele de la obstretică, pentru cezariene. „Fiind spital COVID, şi încă în desfăşurare, deci carantina s-a ridicat, pandemia este încă în desfăşurare, nu putem să deschidem ambulatoriul de specialitate (…) Rămâne în continuare închis. Nu sunt internări cronice în spitalul nostru. Abia atunci când, conform scenariului patru, ne vom apropia de un normal antepandemic, vom putea să luăm în considerare revenirea pe toate planurile la activităţile de bază pe care le desfăşoară spitalul nostru. Luna aceasta este exclus să putem deschide ambulatoriul şi, probabil, o bună parte din luna iunie”, a declarat directorul medical SJU într-o conferință de presă, conform Agerpres.

Totodată, rămâne închisă și Secția de cardiologie intervențională, până se va asigura separarea corespunzătoare a fluxurilor, dat fiind faptul că medicii de la Terapie Intensivă încă se ocupă de cazuri grave de COVID-19.

Sursa foto: http://www.crainou.ro

Share:

Lasă un răspuns