Patru noi rute Wizz Air, din Iași

52
0
Share:

Compania Wizz Air a operat sâmbătă, 1 august, primul zbor de la Barcelona la Iași. Începând cu 2 și 3 august, vor fi operate curse între Iași, Bari, Torino și Verona. Astfel, compania va ajunge la 20 de rute din Iași spre zece țări. 

„Evenimentul de astăzi este o dovadă clară a faptului că Aeroportul Iași este un partener stabil și de încredere pentru compania Wizz Air, care operează de pe aeroportul nostru zboruri pe 20 de rute. Totodată, aducerea celei de-a treia aeronave în baza de la Iași arată că serviciile oferite de aeroportul nostru sunt în conformitate cu cerințele operatorilor, noi fiind într-un continuu proces de extindere și modernizare. Astfel, îmi exprim încrederea că odată ce vom depăși pandemia de Sars-Cov2, numărul pasagerilor care tranzitează aeroportul va crește, la fel și numărul curselor care sunt operate de aici, dat fiind că suntem într-o permanentă negociere cu operatorii pe subiectul introducerii de noi destinații”, a declarat Cătălin Bulgariu, Directorul General al Aeroportului Iași, pe Facebook. 

Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a precizat că Aeroportul Iași este un obiectiv strategic pentru dezvoltarea economică, turistică, culturală și educațională a Iașului. „Acesta este motivul pentru care am susținut în mod constant toate proiectele de investiții desfășurate la aerogara din inima Moldovei și am promovat regia în țară și peste hotare, în cadrul tuturor evenimentelor la care am luat parte. Faptul că locuitorii din Regiunea de Nord-Est sunt conectați de astăzi cu patru noi destinații solicitate de aceștia în repetate rânduri, mă bucură și am încredere că portofoliul destinațiilor operate de pe Aeroportul Iași va crește concomitent cu lucrările de extindere și modernizare demarate aici”, a declarat acesta. 

Compania Wizz Air a transmis că se vor lua măsuri de igienă crescute pentru asigurarea sănătății clienților și angajaților. Astfel, pasagerii și echipajul de cabină sunt obligați să poarte măști pe tot parcursul zborului. Totodată, aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală. 

Pasagerilor le este recomandat să adauge Wizz Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Prin intermediul acestei opțiuni, pasagerii pot anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial. Tariful poate fi recuperat sub formă de credit sau pot schimba datele sau rutele. 

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns