Militari ISUJ Iași, avansați în grad

Share:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISUJ) „Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași a anunțat că au fost avansați 59 de pompieri militari, care au împlinit stagiul minim în grad în cursul anul 2020 și îndeplinesc condițiile legale. 

Ceremonia s-a desfășurat în prezența colegilor, iar pompierii militari au fost avansați în grad de inspectorul șef, colonel Grădinaru Ionuț-Ciprian. „Șase ofiţeri au fost avansați, de la gradul de gradul de maior la cel de locotenent-colonel; doi ofițeri de la gradul de căpitan la gradul de maior, iar șapte ofițeri de la gradul de sublocotenent la cel de locotenent. De asemenea, doi maiștri militari au fost avansați la gradul de maistru militar clasa I-a, respectiv clasa a III-a; douăzeci și doi subofiţeri au fost avansaţi de la gradul de plutonier adjutant, la gradul de plutonier adjutant şef; unsprezece salvatori de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant; unul de la gradul de plutonier, la gradul de plutonier major, iar opt dintre ei de la gradul de sergent major, la gradul de plutonier, cu data de 31 iulie 2020 a fost citit ordinul de înaintare în grad”, se arată în comunicatul transmis de ISUJ Iași. 

În comunicat se mai precizează că numărul militarilor a fost mărit prin venirea unui absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Pompieri.

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns