550 de copii ieșeni vor primi ghiozdane cu rechizite

Share:


Primăria Municipiului Iași a anunțat că joi, 10 septembrie, va organiza prin Direcția de Asistență Socială a IX-a ediție acțiunii cultural-caritabile „Copii de nota 10”, în Parcul Expoziției. Astfel, 550 de copii proveniți din familii defavorizate vor primi ghiozdane cu rechizite, în valoare de aproximativ 125 de lei.

Distribuirea lor se va face în două etape: între orele 10:00-10:30 vor primi pachete beneficiarii a căror nume de familie începe cu litera A până la J inclusiv, urmând ca între orele 13:00-13:30 să primească beneficiarii a cu numele de familie până la Z. Înainte de distribuirea pachetelor va avea loc și un scurt moment artistic. 

Vor fi asigurate măsurile luate în perioada pandemiei, iar personalul administrativ va asigura dezinfecția mâinilor și vor oferi măști de protecție la intrare persoanelor care nu au. Scena și scaunele vor fi dezinfectate înainte și după începere evenimentului și între cele două etape de distribuire a pachetelor. Scaunele, instalația de sonorizare și momentul artistic vor fi asigurate de Ateneul Național din Iași, Poliția locală va asigura buna desfășurare a evenimentului și respectarea măsurilor de ordine, iar Servicii Publice Iași va asigura scena și branșamentul electric.

Evenimentul are ca scop prevenirea abandonului școlar.

Sursa foto: Facebook Primăria Municipiului Iași 

Share:

Lasă un răspuns