Asociația ACVO  a donat aproape 200 de ghiozdane pline cu rechizite la începutul anului școlar

8
0
Share:
Sursă foto: Facebook Asociația ACVO


Asociația ACVO  a donat 190 de ghiozdane pline cu rechizite la începutul anului școlar. ACVO continuă, în acest mod, seria acțiunilor dedicate elevilor din județul Iași, fiind al III-lea an în care găsesc pe bănci toate cele necesare desfășurării cursurilor.

„Bucurie mare astăzi pentru 190 de elevi din Ipatele și Sirețel: au găsit pe bănci ghiozdanele echipate cu rechizite, duse de noi în școli încă de săptămâna trecută. Noi nu am putut fi alături de ei în prima zi de școală, dar învățătoarele s-au ținut de cuvânt și ne-au trimis multe fotografii”, a scris Asociația ACVO, pe Facebook, luni, 14 septembrie.

„Experimentăm cu toții un început de an școlar atipic, cu îndoieli, temeri și multe necunoscute pentru elevi, părinți și profesori. Suntem alături de ei, le dorim putere pentru a face față acestei situații și multă sănătate”, au mai transmis reprezentanții ACVO.

Asociația ACVO este o organizație nonguvernamentală din Iași, înființată de ApaVital SA, cu proiecte de dezvoltare comunitară, educative și caritabile.

 

Share:

Lasă un răspuns