Câștigătorul pentru proiectarea și execuția variantei de ocolire Galați

39
0
Share:

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat vineri, 31 iulie, câștigătorul pentru proiectarea și execuția variantei de ocolire Galați, desemnat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Anunțul a fost făcut în cadrul unei ședințe organizate la Prefectura județului Sălaj. 

„S-a reuşit, printr-un efort extraordinar din partea CNAIR, să se finalizeze raportul procedurii în ceea ce priveşte atribuirea contractului de proiectare şi execuţie pentru cei 33 de kilometri ai variantei ocolitoare Galaţi. Este un proiect mult aşteptat de gălăţeni, este un proiect parte a unui complex de investiţii pe care noi îl gândim în regiunea Dobrogea, în regiunea Dunării de Jos, în care vom conecta această regiune, pe de o parte cu coridorul IX, coridorul de transport Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani – Suceava – Siret şi, pe de altă parte, vom conecta această regiune prin VO Galaţi, drumul expres Brăila-Galaţi-podul de la Brăila, drumul expres Brăila – Tulcea, drumul expres Tulcea – Constanţa de coridorul principal pan-european, coridorul IV – Constanţa-Bucureşti-Sibiu-Nădlac”, a declarat Lucian Bode, conform Agerpres. 

Câștigătorul este ascocierea SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, cu prețul de 705.282.636,69, fără TVA. Contractul are o durată de 12 luni de proiectare, iar perioada de execuție a lucrărilor este de 42 de luni.

Ministrul Transporturilor a precizat că semnarea contractului de achiziție publică se va face în cel mai scurt timp, dacă nu vor fi contestații.

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns