Măsură adoptată în cazul serviciilor de agrement, la Vrancea

Share:


Gheorghiță Berbece, prefectul județului Vrancea, a organizat joi, 6 august, o întâlnire cu reprezentanții piscinelor Aqualand Focșani, Escape Pool Focșani, Tone Park Vânători, Green Garden Odobești, Cazino Golești și Bazinul de înot didactic Focșani. Întâlnirea a avut loc la sediul Instituției Prefectului județului Vrancea, participând și dr. Janina Lazăr, reprezentantul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea. 

În cadrul întâlnirii, s-a avut în vedere indentificarea unor soluții pentru respectarea măsurilor de prevenire a infecțiilor de COVID-19, care să fie adoptate în cazul serviciilor de agrement – piscine, bazin înot. 

„Soluția întocmirii, de către furnizorii de servicii de agrement, a unui tabel nominal cu datele de contact ale tuturor clienților și păstrarea acestuia timp de 30 de zile, a fost agreată de participanții la întâlnire, rămânând ca Direcția de Sănătate Publică Vrancea să transmită, către societățile respective, o solicitare scrisă în acest sens”, a transmis Instituția Prefectului județului Vrancea. 

Prefectul Gheorghiță Berbece a precizat că există o deschidere totală în lupta împotriva COVID-19. 

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns