Case și curți inundate în două localități din Vaslui

171
0
Share:
Sursă foto: Ziarul de Vaslui

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Ivănești și de la Garda II Negrești au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, în localitățile Gârceni și Rafaila, pentru a evacua apa din mai multe locuințe și curți inundate în urma precipitaţiilor abundente înregistrate în zonă.

În localitatea Gârceni, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, toate căile de comunicaţie au fost inundate, iar DJ 159 a fost distrus pe o suprafaţă de aproximativ un kilometru, asfaltul fiind rupt.

„La Rafaila s-a intervenit cu o autospecială şi o motopompă transportabilă, pentru evacuarea apei din 4 case, 11 curţi şi 12 anexe. De asemenea, din cauza inundaţiilor care au afectat localitatea Rafaila, două persoane au fost evacuate la rude. Echipele de intervenţie care au acţionat în localitatea Gârceni au evacuat apa din 4 case şi 20 curţi”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui, conform http://agerpres.ro.

Prim adjunctul ISU Vaslui, Niculae Tătaru, şi prefectul judeţului, Mircea Gologan,  au fost cei care au condus intervenția pompierilor.

Share:

Lasă un răspuns