Mega Image asigură alimente și produse de igienă spitalelor bucureștene

80
0
Share:


Mega Image asigură alimente de bază sau produse de igienă şi curăţenie pentru patru spitale din prima linie din Bucureşti, care tratează cazuri de COVID-19, respectiv Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, Spitalul clinic Dr. Victor Babeş şi Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta.

În acelaşi timp, sunt donate zilnic 200 de porţii de mâncare gata pregătită pentru personalul medical al Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş.

Peste 100.000 de produse vor fi donate în total, care acoperă o parte din necesarul acestor spitale în această perioadă dificilă.

„Perioada pe care o traversăm cu toţii pune la mare încercare sistemele medicale din întreaga lume. Prin această iniţiativă, rămânem aproape de comunitate şi susţinem spitalele din Bucureşti aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19 prin alimente, cât şi produse de igienă, atât de necesare în acest moment. Vrem să le mulţumim, astfel, tuturor celor care au grijă de noi toţi în fiecare zi şi să îi sprijinim pentru a trece mai uşor prin această perioadă dificilă”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Alimentele vor fi oferite spitalelor şi personalului medical pe toată perioada pandemiei şi asigură o dietă sănătoasă şi variată.

Sursa: AGERPRES

Share:

Lasă un răspuns