Tânăr cetățean german, prins în localitatea Sculeni conducând fără permis valabil

63
0
Share:
Sursă foto: Polițiadefrontieră.ro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean german care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

„În ziua de 1 iunie a.c, în jurul orei 00.00, poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Sculeni, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Germania, condus de un cetăţean german, în vârstă de 21 de ani”, se arată într-un comunicat transmis, marți, de Poliția de Frontieră Iași.

Conform sursei citate, la controlul de frontieră, acesta nu a putut prezenta permisul de conducere, dar a prezentat o dovadă de reţinere a permisului de conducere eliberată de Poliţia Rutieră Iaşi, expirată la data de 1 iunie, aspect confirmat ulterior telefonic de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Share:

Lasă un răspuns