Jaf la un bancomat din Galați. Făptașii nu au fost prinși

25
0
Share:
Sursa foto: adevărul.ro


Marți dimineața, în jurul orei 04:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 că bancomatul aflat în incinta unei societăți comerciale din comuna Tulucești, județul Galați, a fost vandalizat. Partea din spate a bancomatului a fost distrusă.

La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galaţi a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, bancomatul, aparţinând unei unităţi bancare, din incinta unei societăţi comerciale, prezintă urme de distrugere. Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. În urma deflagraţiei, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani. În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art.229 Cod Penal, de către poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Galați. 

Vinerea trecută, 11 septembrie, a mai fost o tentativă de jaf în Galați, în localitatea Liești, dar persoanele nu au reușit să sustragă niciun ban. 

Sursa: http://www.news.ro

 

Share:

Lasă un răspuns