Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani îi invită pe cei mici la spectacolul „Elefănţelul curios”

20
0
Share:
Sursă foto: Facebook Teatrul „Vasilache”


Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani îi invită, în această săptămână, pe cei mici să vizioneze spectacolul „ELEFĂNŢELUL CURIOS”. Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, muzica este compusă de Constantin Panaite, iar scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu.

Potrivit anunțului făcut pe pagina de Facebook a Teatrului „Vasilache” din Botoșani, programul spectacolului este următorul:

*JOI,13 august 2020, ora 19:00 – în AMFITEATRUL Cornisa Aquapark & Sports Botosani;
*SÂMBĂTĂ, 15 august 2020, ora 10:00 – în AMFITEATRUL Cornisa Aquapark & Sports Botosani;
* DUMINICĂ, 16 august 2020, ora 10:00 – pe TERENUL DE SPORT al ŞCOLII nr. 6 Botoșani.
„Vă invităm să urmăriţi povestea unui pui de elefant, pe nume Dodo, care e foarte curios şi vrea să ştie tot ce e şi ce se întâmplă în jurul său. O întrebare neobişnuită (ce mănâncă crocodilul la cină?) ajunge să îi pună viaţa în pericol. Cu toate că trece prin tot felul de întâmplări, concluzia este că totuşi e bine să fii curios” (Valentin Dobrescu, regizor artistic), au mai scris aceștia în anunțul de pe pagina de socializare.
Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia.
Mai multe informații aici.
Share:

Lasă un răspuns