Prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, după ce a agresat sexual o fetiță

6
0
Share:
Sursă foto: News.ro


Un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna George Enescu a fost reținut de polițiștii din Botoșani, după ce a agresat sexual o fetiță de patru ani. Alături de aceasta s-ar fi aflat încă o fată de șase ani, care ar fi reacționat la comportamentul bărbatului și pe care acesta, drept răspuns, ar fi apucat-o de braț, înainte să părăsească zona. Întâmplarea a avut loc pe o stradă din municipiul Dorohoi.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani au informat, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că polițiștii municipiului Dorohoi au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 41 de ani din comuna George Enescu, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuala şi lovire sau alte violenţe.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11 septembrie a.c., acesta, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de patru ani faţă de care ar fi exercitat acte de natură sexuală,  atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de şase ani, care era în apropiere a recţionat la comportamentul bărbatului, moment in care acesta ar fi prins-o de braţ, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni. Ulterior, bărbatul a renunţat la acţiunile sale, părăsind zona respectivă”, au precizat reprezentanții IPJ Botoşani.

Potrivit News.ro, la scurt după ce bărbatul a părăsit zona, cele două fetițe au povestit cele întâmplate unui polițist și unui jandarm, care patrulau în împrejurimi.

Poliţiştii au început verificările, l-au identificat pe bărbatul respectiv şi l-au dus la sediu pentru audieri. El a fost reţinut pentru 24 de ore și urmează ca sâmbătă să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Share:

Lasă un răspuns