Alimente confiscate în Piața Botoșani

Share:

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității și specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au efectuat controale miercuri, 20 mai, în Piața Centrală din municipiul Botoșani.

În urma controalelor, s-a identificat că mai mulți comercianți nu aveau documente legale de proveniența mărfurilor, nici declarații de conformitate pentru produsele alimentare. De asemenea, produsele nu erau etichetate, originea fiind necunoascută. „Ca urmare a neregulilor constatate s-a dispus retragerea acestora de la comercializare, sechestrarea și dirijarea către o unitate specializată în neutralizarea deșeurilor”, a declarat Delia Nenișscu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani, conform publicației Știri de Botoșani.

În total au fost confiscate peste două tone de produse alimentare, de la produse de patiserie până la dulciuri, în valoare de aproximativ 37.000 de lei.

Sursa foto: http://stiri.botosani.ro/

Share:

Lasă un răspuns