Nota 10 la titularizare, obținută de 11 candidați din Bacău

Share:


Conform rezultatelor publicate de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), 11 candidați din județul Bacău au obținut nota 10 la proba scrisă a examenului de Titularizare.

Dintre cei 11 candidați care au obținut nota maximă la proba scrisă, unul a susținut examenul la Asistență medicală generală – maiștri instructori, unul la Biologie, unul la Estetica și îngrijirea corpului omenesc – maiștri instructori, trei au susținut la Religie ortodoxă, iar cinci pentru educatoare. 

La centrele de evaluare au fost trimise 767 de lucrări scrise. În urma rezultatelor publicate, 452 de candidați au obținut note mai mari sau egale cu 7. Rezultatele finale după contestații vor fi afișate pe 11 august la sediul Inspectoratului școlar și on-line. 

Candidații vor fi repartizați pe posturile didactice de predare vacante în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, în perioada 12 – 14 august. La angajarea pentru perioada nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să aibă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să fi obținut minimum nota 5. 

Sursa foto: https://www.portalinvatamant.ro/

Share:

Lasă un răspuns