Lucrările Centrului de Informare Bacău, finalizate

Share:

Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău, a anunțat azi, 23 iunie, că Centrul de Informare pentru Cetățeni va fi funcțional începând de luna viitoare pentru preluarea și rezolvarea solicitărilor. Astfel, va fi o singură locație în care vor fi înregistrate și operate digitale toate cererile depuse la Primăria municipiului. 

Primarul informează că toate documentele vor fi scanate și înregistrate într-un sistem informatic, iar personalul responsabil se va ocupa de soluționarea lor. De asemenea, stadiul cererii va putea fi urmărită online, până la obținerea răspunsului. Birourile vor fi împărțite pe arii de interes, iar cetățenii vor primi consiliere și informații complete cu privire la obținerea anumitor documente, avize și aprobări. 

„Îmi doresc să regăsiți în această nouă locație exact ceea ce-am propus să vă oferim: un spațiu primitor, acces mai ușor la informații, comunicare agreabilă și, nu în ultimul rând, rezolvarea promptă şi profesionistă a problemelor dumneavoastră”, a declarat Cosmin Necula pe pagina sa de Facebook.

Cetățenii vor fi programați la ghișeu în baza unui sistem electronic automat și vor primi un tichet de ordine unde va fi afișat timpul mediu de așteptare. Sediul Centrului este amenajat în incinta fostului sediu al Serviciului de Stare Civilă din Str. N. Titulescu nr. 3. 

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns