Vrâncenii nu respectă măsurile de protecție în piețe

Share:


În cadrul întâlnirii grupului de suport informațional-decizional COVID-19, coordonată de Gheorghiță Berbece, prefectul județului Vrancea, s-a făcut o analiză a măsurilor adoptate și a situației operative referitoare la prevenirea și evoluția răspândirii virusului.

Astfel, s-a constatat că populația respectă măsurile de protecție în majoritatea zonelor aglomerate. Totuși, în piețe nu poartă mască nici comercianții, nici cumpărătorii, deși au fost distribuite măști și au fost informați cu privire la importanța purtării lor. „Reprezentantul OPC a declarat că în Piața Dumbrăveni există panouri de avertizare și populația poartă măști, lipsa panourilor de avertizare și nepurtarea măștii, dar și un comportament neadecvat la unele persoane, fiind întâlnite în piața din Focșani”, a transmis Instituția Prefectului județul Vrancea, pe Facebook. 

De asemenea, în urma anchetei epidemiologice de la centrul Harap Alb, unde au fost depistate pozitiv 17 persoane, s-a stabilit că infecția s-a răspândit de la un copil cu dizabilități, care nu a știu să comunice simptomele. 

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns