Prim-vicepreședintele PNL Vrancea a picat Bacalaureatul

Share:

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat din cauza notei 3.60, luată la proba de Limba Română. Acesta a depus contestație, spunând că speră să obțină peste 5 în urma recorectării. 

La proba de Istorie a luat nota 7.55, iar la Geografie 8.65. Daniel Moroșanu declara pentru Digi24 că a făcut meditații la Limba Română: „M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”. 

De asemenea, spunea că dorește să se înscrie și la facultate. Daniel Moroșanu, în vârstă de 42 de ani, a absolvit Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral.

Sursa foto: https://media.realitatea.net

Share:

Lasă un răspuns