Organizația „Salvați copiii”, donații de 15.000 de euro către Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani

16
0
Share:
Foto: www.salavaticopiii.ro

Organizația „Salvaţi Copiii” România a făcut, astăzi, donații de 15.000 de euro către Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon” Focşani, acestea constând în echipamente de protecție, un laringoscop cu fibră optică şi 25 de termometre no touch.

„Am venit cu o donaţie care constă într-un laringoscop cu fibră optică, 25 de termometre no touch şi echipamente de protecţie care vor fi folosite de 130 de medici şi 1.000 de asistente şi infirmiere. Este a treia noastră donaţie aici, la spital, în valoare de 15.000 de euro. Donaţiile anterioare au fost de 60.000 de euro, pentru Secţia de Neonatologie şi Pediatrie a spitalului”, a declarat preşedintele executiv al „Salvaţi Copiii” România, Gabriela Alexandrescu, citată de Agerpres.

Este a treia donație pe care  Organizația „Salvați Copiii” o face către Spitalul Județean Focșani, iar de la începutul epidemiei de Covid-19, oranizația a ajutat 42 de spitale din toată ţara, primind donaţii de aproape 600.000 de euro de la persoanele fizice şi juridice din România.

 

 

Share:

Lasă un răspuns