IPJ Vrancea: amenzi de 2.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor COVID-19

37
0
Share:

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea a transmis că a continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2. Astfel, marți, 21 iulie au fost verificate 89 de societăți comerciale și 36 de mijloace de transport public în comun. 

IPJ mai precizează că au fost legitimate 234 de persoane. În urma verificărilor au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei. Patru amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. 

Activitățile au fost desfășurate de peste 300 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, reprezentanțo ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului. 

Numărul de telefon la care se pot sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul stării de alertă este TELVERDE – 0800800165. 

Sursa foto: https://monitoruldevrancea.ro

Share:

Lasă un răspuns