Comunele din Vrancea, incluse în procedura de licitație ANCPI pentru cadastru

46
0
Share:


Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), instituție aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), a lansat astăzi, 4 august, o nouă licitație deschisă pentru realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică. Finanțarea este asigurată de Programul Operațional Regional 2014-2020.  

În județul Vrancea, au fost demarate procedurile de atribuire pentru zece unități administrativ-teritoriale. Achiziția publică se desfășoară pe loturi, iar fiecare comună reprezintă un lot. Conform comunicatului publicat de ANCPI, suprafața totată estimată a comunelor aferente celor 261 de loturi din 35 de județe este de 1.587.138 de hectare. Contractele multianuale/lot se vor încheia pe 24 de luni, valoarea estimată fiind de 299.713.704 de lei (fără TVA).

Lista UAT-urilor din Vrancea este următoarea:

 1. Dumbrăveni;
 2. Gugești;
 3. Homocea;
 4. Movilița;
 5. Nănești;
 6. Pufești;
 7. Ruginești;
 8. Sihlea;
 9. Vânători;
 10. Vulturu.

Criteriile de prioritizare a selectării UAT-urilor din zonele rurale au fost următoarele:

 • localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României;
 • localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe;
 • localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate.

Ofertele pot fi depuse până pe 15 septembrie 2020.

Sursa foto: http://romaniatv.net

Share:

Lasă un răspuns