Centrul Cultural Vrancea: Activitățile de vacanță de la Muzeul Satului din Petrești au fost amânate

53
0
Share:
Sursă foto: InfoPensiuni

Centrul Cultural Vrancea a anunțat astăzi că activitățile de vacanță organizate în cadrul proiectului cultural „Satul de vacanță”, planificate în această vară la Muzeul Satului din Petrești, au fost amânate din cauza creșterii numărului de persoane depistate cu noul virus în Vrancea.

„Centrul Cultural Vrancea, în parteneriat cu Muzeul Vrancei, amână proiectul cultural-educativ ‘Satul de altădată’, programat începând cu data de 28 iunie, în Crângul Petreşti, din cauza creşterii îngrijorătoare a numărului de persoane depistate cu coronavirus în Vrancea. Pentru buna siguranţă a copiilor cărora li se adresează în mod special activităţile şi pentru respectarea deplină a normelor de prevenire a transmiterii comunitare, proiectul cultural se amână până când evoluţia de COVID-19 va fi favorabilă activităţilor cu copii”, a transmis într-un comunicat de presă instituția culturală, conform http://agerpres.ro.

În această vară, la Muzeul Satului din Petrești, erau programate ateliere de pictură şi desen, de meşteşuguri tradiţionale şi instrumente muzicale, sub coordonarea meşterilor de la Şcoala Populară de Arte.

Share:

Lasă un răspuns