20 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor, la Vrancea

Share:


Acțiunile de prevenire și limitare a răspândirii virusului COVID-19 au continuat în ultimele 24 de ore, în județul Vrancea. Acestea s-au desfășurat sub autoritatea Instituției Prefectului, pe raza întregului județ.

Conform comunicatului transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, ieri, 7 august, au fost organizate 12 acțiuni punctuale. La acestea au participat 294 de polițiști din cadrul IPJ Vrancea, polițiști locali, jandarmi din cadrul IJJ Vrancea. De asemenea, au fost prezenți și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului.

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 93 de societăți comerciale și au fost legitimate peste 500 de persoane. Au fost oprite în trafic, pentru control, 86 de autovehicule, dintre care 77 de mijloace de transport în comun. În urma acțiunilor, s-au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.100 de lei. Dintre acestea, 11 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. 

„Atragem atenția asupra importanţei respectării măsurilor necesare în contextul situației epidemiologice actuale şi efortului comun pentru limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-COV-2. Astfel, măsurile au un caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul abordării unei conduite preventive, responsabile, la nivel personal”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Neregulile privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19 pot fi sesizate la TELVERDE – 0800800165.

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns