Tânăr de 22 de ani, prins la volan fără permis de conducere și fără poliță RCA

35
0
Share:
Sursă foto stiridecluj.ro

Un tânăr de 22 de ani din comuna Grănicești a fost prins, sâmbătă, de către o patrulă de polițiști în timp ce se afla la volanul unei mașini fără să posede permis de conducere și fără ca autoturismul să aibă încheiată poliță RCA valabilă. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiune de conducere fără permis.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, în timp ce desfășura activități de supraveghere și control a traficului rutier pe str. Calea Bucovinei din mun. Rădăuți, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa dinspre Suceava către Rădăuți, condus de un tânăr de 22 ani, din com. Grănicești, care nu posedă permis de conducere.

După ce au verificat autoturismul, polițiștii au constatat că acesta nu are încheiată poliță RCA valabilă.

„S-a procedat la sancționarea contravențională a șoferului, cu amendă în cuantum total de 870 lei, conform art. 101 alin. 1 pct. 18 din OUG 195/2002 și art. 37 alin. 9 din Lg. 132/2017, luându-se și măsura complementară de reținere a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare”, au transmis duminică reprezentanții IPJ Suceava.

Tânărului i s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de conducere fără permis.

Share:

Lasă un răspuns