No Case Matched!

Protest din partea grefierilor

0
Share:
Foto: adevărul.ro

Activitatea tribunalului a fost stagnată din cauza unui protest stabilit de către toți grefierii din tară. Totul se întâmplă în urma deciziei de a se opri pensiile speciale.

Este prima încercare de-a opri acest lucru de care foarte mulți sunt nemulțumiți.

Comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor a adoptat marţi raport favorabil pentru proiectul de hotărâre care vizează eliminarea pensiilor speciale, excepţie făcând cele destinate militarilor şi structurilor din cadrul MAI.”
 
Printre votanți au fost trei abțineri și unul împotrivă

Prin urmare  se vor elimina pensiile de serviciu pentru deputaţi şi senatori, judecători şi procurori, personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al Parchetelor, funcţionari publici cu statut special, funcţionari publici parlamentari, membri ai corpului diplomatic şi consular al României, membri ai Curţii Constituţionale şi personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România.

„De asemenea, în baza unui amendament propus de către deputatul independent Adrian Dohotaru au fost eliminate indemnizaţiile pentru aleşii locali. ” 

Foto: evz.ro

Judecătorii au făcut echipă cu grefierii explicând că pensiile lor sunt pentru nopțile pierdute în Tribunal  și timpul pierdut pe care l-ar fi putut petrece cu familia.

 

Pe InfoMoldova.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinmoldova@gmail.com
Share:

Lasă un răspuns