Protest din partea grefierilor

101
0
Share:
Foto: adevărul.ro

Activitatea tribunalului a fost stagnată din cauza unui protest stabilit de către toți grefierii din tară. Totul se întâmplă în urma deciziei de a se opri pensiile speciale.

Este prima încercare de-a opri acest lucru de care foarte mulți sunt nemulțumiți.

Comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor a adoptat marţi raport favorabil pentru proiectul de hotărâre care vizează eliminarea pensiilor speciale, excepţie făcând cele destinate militarilor şi structurilor din cadrul MAI.”
 
Printre votanți au fost trei abțineri și unul împotrivă

Prin urmare  se vor elimina pensiile de serviciu pentru deputaţi şi senatori, judecători şi procurori, personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al Parchetelor, funcţionari publici cu statut special, funcţionari publici parlamentari, membri ai corpului diplomatic şi consular al României, membri ai Curţii Constituţionale şi personalul aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România.

„De asemenea, în baza unui amendament propus de către deputatul independent Adrian Dohotaru au fost eliminate indemnizaţiile pentru aleşii locali. ” 

Foto: evz.ro

Judecătorii au făcut echipă cu grefierii explicând că pensiile lor sunt pentru nopțile pierdute în Tribunal  și timpul pierdut pe care l-ar fi putut petrece cu familia.

 

Share:

Lasă un răspuns