Proiect pentru interzicerea reclamelor la videochat, în dezbatere publică la Roman

Share:

Primăria municipiului Roman a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre care prevede interzicerea totală a reclamelor la serviciile de videochat în oraș, transmite publicația InRoman.ro.

Proiectul cere interzicerea oricărei forme de promovare a studiourilor de videochat, atât pe domeniul public, cât și pe cel privat.

Primăria arată că activitățile de videochat încalcă normele de moralitate, pot pune în pericol sănătatea și integritatea fizică și psihică a copiilor și tinerilor.

Dacă proiectul va fi aprobat în forma în care a fost propus, va fi interzisă orice formă de promovare, pe mijloacele fixe sau mobile, audio/video sau pe orice structură, a oricărei forme de publicitate, care promovează activități de tip videochat, în sensul de ”camchat”, adică expunerea pentru o anumită perioadă a unui model în fața unei camere web, gratis sau contra plată.

Interdicția ar urma să fie valabilă pentru orice fel de promovare, atât pe domeniul public sau privat al Municipiului Roman, cât și pe domeniile private expuse vizualizării publice (pe clădiri, vehicule sau orice alte suprafețe care au expunere vizuală publică, etc.).

Share:

Lasă un răspuns