Profesor supraveghetor la examenul de Bacalaureat 2020, confirmat cu coronavirus

37
0
Share:
Sursă foto: Capital

Un cadru didactic care a făcut parte din comisia de supraveghere la examenul de Bacalaureat 2020 de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iaşi a fost confirmat cu coronavirus.

Este vorba despre un cadru didactic care a fost în Centrul de examen nr. 8, luni, la prima probă. Luni dimineaţă, a trecut de filtrul epidemiologic, având temperatura sub 37,3 grade, a depus declaraţie pe proprie răspundere conform căreia în familie nu are pe nimeni bolnav şi nu a intrat în contact cu cineva confirmat. De altfel, s-a simţit bine pe toată perioada probei. Luni, spre seară, a început să se simtă rău, marţi a fost la clinică pentru a fi testată. Rezultatul a fost pozitiv”, a declarat Luciana Antoci, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, pentru Agerpres, potrivit Digi24.

Direcția de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică imediat după confirmare.

„Cadrul didactic şi profesorul cu care a supravegheat în aceeaşi sală nu au mai intrat în comisie. Ancheta epidemiologică făcută de DSP Iaşi a arătat faptul că regulile şi procedurile au fost respectate în acel centru de examen, motiv pentru care au continuat celelalte probe ale examenului de Bacalaureat”, a precizat Luciana Antoci, tot pentru Agerpres.

Share:

Lasă un răspuns