Modernizarea drumului Botoșani – Târgu Frumos, aprobată prin contract

Share:

Contractul pentru lucrările de modernizare a drumului național DN 28 B Botoșani – Târgu Frumos a fost semnat astăzi, 20 mai, de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și reprezentanții constructorilor.

Nicu Popovici, purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași (DRDP), a confirmat informația, potrivit publicației Monitorul de Botoșani. Lucrările vor fi realizate de firma Aqua Parc din Slobozia, județul Neamț. „Este o lucrare de proiectare și execuție, deci mai întâi trebuie făcut proiectul tehnic, aprobat, iar dacă totul merge bine, sperăm ca în toamnă să începem lucrările efective”, a explicat Gheorghe Vlasie, patronul firmei Aqua Parc, potrivit Monitorul de Botoșani. Declarația a fost făcută în urmă cu două luni, când se finaliza licitația pentru modernizarea drumului.

Costurile lucrării ajung la 268.6 milioane de lei, fără TVA. Execuția lucrărilor se va desfășura pe o lungime de 71.512 kilometri; doar 39 de kilometri aparțin județului Botoșani. Se estimează că lucrările vor dura pâna la finalul verii anului 2022.

Sursa foto: http://media.bzi.ro

Share:

Lasă un răspuns