Miroslava: s-a introdus plata cu cardul pentru datoriile către bugetul local

Share:


Primăria comunei Miroslava din județul Iași a anunțat că a fost introdusă opțiunea de plată cu cardul pe pagina web a primăriei: www.primariamiroslava.ro

Modalitatea de plată cu cardul a fost introdusă ca urmarea solicitării mai multor cetățeni de adăugare a opțiunii de plată electronice, pe lângă ghiseul.ro.

Ca urmare a acestor solicitări, Primăria Miroslava a încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania și a implementat pe site-ul primăriei opțiunea de plată prin card. Astfel, cetățenii au la dispoziție o altă metodă de plată pentru plata datoriilor către bugetul local, care nu necesită prezența fizică la ghișeele primăriei. De asemenea, orice cetățean poate alege fie să creeze un cont și să facă plata din cont, fie poate să plătescă direct fără să creeze un cont, doar pe baza codului numeric personal”, informează Primăria comunei Miroslva Iași. 

Opțiunea poate fi accesată din meniul principal E-administrație, secțiunea Autentificare/Creare cont Plăți online sau din link-urile rapide, opțiunea Plăți online. 

Sursa foto: Primăria comunei Miroslva Iași  

Share:

Lasă un răspuns