eJobs.ro: 1,3 milioane de români au aplicat pentru un job în luna iulie

44
0
Share:
Sursă foto: angajatorulmeu.ro


Platforma eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare online din România, a înregistrat, în perioada 1-31 iulie 2020, 1,3 milioane de aplicări pentru joburile din țară și din străinătate.

Numărul aplicărilor este în creștere nu doar față de luna trecută, când, pentru prima oară s-a atins pragul de 1,2 milioane de aplicări, ci și cu 50% mai mare față de aceeași lună a anului trecut.

„A crescut atât numărul mediu de aplicări pe candidat, cât și numărul efectiv de candidați disponibili. Astfel, în iulie au fost 142.000 de candidați care și-au căutat un job la noi pe platformă. Dintre aceștia, aproape 33.000 au fost candidați noi, care nu au avut până acum cont pe eJobs și care, cel mai probabil, în ultimii ani nu au fost interesați de schimbarea jobului. Numărul de candidați noi este cu 20% mai mare decât în luna iunie”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România, citat de Antena 1.

Vânzările rămân domeniul care atrage cel mai mare număr de aplicări, urmat de relații clienți / call center, administrativ / logistică, back office, financiar / contabilitate și internet / e-commerce. Cele mai multe aplicări au venit din partea candidaților din București, Clujul fiind al doilea cel mai activ județ. Lista continuă cu Timiș, Brașov, Iași, Constanța și Prahova.

În acest moment, peste 17.000 de locuri de muncă pentru Romania și străinătate sunt disponibile pe eJobs.ro.

Mai multe informații aici.

Share:

Lasă un răspuns