Pagube de 300.000 de lei în urma unui incendiu la o fabrică de confecții din Ivești

Share:

Joi, 30 iulie, pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de confecții din Ivești, care a distrus linia de croitorie și acoperișul clădirii în care funcționa aceasta, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați.

Potrivit sursei citate, două autospeciale de stingere din cadrul Gărzii de Intervenţie Iveşti au fost solicitate să intervină în localitate la un incendiu care se manifesta cu violenţă în interiorul unei fabrici de confecţii, pe linia de croitorie şi la acoperişul clădirii în care funcţiona aceasta.

Pompierii militari au lichidat focul, salvând de la incendiu hala de producţie şi clădirea de birouri din imediata vecinătate.

Au fost distruse bunuri în valoare de 300.000 lei, constând în acoperişul fabricii, salopete, materia primă din croitorie. Au fost degradate maşini de cusut, o presă de călcat, instalaţia de climatizare, tâmplăria PVC şi mobilierul.

Cauza incendiului a fost efectul termic produs de un conductor defect sau neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Share:

Lasă un răspuns