O grădiniță din Galați rămâne închisă până pe 17 septembrie

29
0
Share:
Facebook Grădiniţa cu Program Săptămânal Nr. 32, Galaţi


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Galați a anunțat că Grădinița cu program săptămânat nr. 32 va rămâne închisă până pe 17 septembrie. Astfel, copii înscriși la această unitate de învățământ vor desfășura programul în scenariul roșu.

„Din cauza depistării unui caz de COVID-19 la o persoană din cadrul personalului nedidactic, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a decis ca unitatea de învăţământ să fie închisă până pe 17 septembrie, motiv pentru care cei 84 de copii vor desfăşura programul în scenariul roşu, exclusiv online. Grădiniţa cu program săptămânal nr. 32 Galaţi este singura din municipiu ce-şi desfăşoară activitatea fără întrerupere, de luni până vineri, preşcolarii putând dormi peste noapte în sediul ei. Cinci copii erau înscrişi în programul permanent, restul petrecându-şi nopţile acasă, în familie”, explică ISJ Galați. 

De asemenea, ISJ Galațo nu recomandă desfășurarea orelor în grădinițele de la parter de bloc și a unităților de învățământ care nu vor primi aviz de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică. 

Share:

Lasă un răspuns