„Ziua porților deschise” în unitățile de învățământ din Botoșani

97
0
Share:
foto: stiri.botosani.ro

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a anunțat miercuri că în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani, care școlarizează clase de învățământ primar în anul așcolar 2020-2021, se va organiza „Ziua porților deschise” pe data de 29 februarie 2020.

Această decizie vine în conformitate cu prevederile O.M.E.C. nr. nr. 3277/17.02.2020 privind aprobarea Calendarului și a Metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2020–2021.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani au explicat că „la această activitate pot participa părinți, copii și alte persoane interesate de modul de organizare și desfășurare a activității școlare și extrașcolare la clasa pregătitoare. Se pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și se vor purta discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate”.

La această activitate vor participa directorul/directorul adjunct al unității de învățământ, cadre didactice care predau la clasa pregătitoare și cele care vor preda în anul școlar viitor, 2020-2021, reprezentanți ai părinților elevilor   care frecventează clasa pregătitoare în anul școlar 2019 – 2020, precum și alte persoane desemnate de conducerea unității de învățământ. Acestea ajutând la o cât mai bună comunicare între  părinți și personalul didactic și pentru a se putea realiza informarea familiilor privind oferta educațională.

(Sursă: stiri.botosani.ro).

Share:

Lasă un răspuns