Persoane reținute după provocarea unor scandaluri în Dorohoi

Share:

Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, a transmis joi, 30 iulie, că au fost reținute 14 persoane pentru că au provocat mai multe scandaluri într-un cartier din municipiul Botoșani. 

Persoanele reținute au vârste cuprinse între 23 și 60 de ani. Acestea au fost reținute de polițiști în urma perchezițiilor efectuate miercuri, 29 iulie, la locuințele lor. „Având în vedere cercetările ce se efectuează în dosarele penale privind infracţiunile de tentativă de omor, ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi violare de domiciliu, fapte comise în perioada 20 spre 21 iulie 2020 şi 27 iulie 2020, pe raza municipiului Dorohoi, urmare a percheziţiilor efectuate la data de 29 iulie 2020 de către poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani, precum şi a probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a 14 persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Botoșani, conform Agerpres. 

Cercetăriile se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani și Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi. 

Sursa foto: https://bt.politiaromana.ro

Share:

Lasă un răspuns