Parcul Regional de Agrement „Cornișa” se va redeschide din 22 mai

Share:
Sursă foto: Vivafmbotoșani.ro

Parcul Regional de Agrement „Cornișa” se va deschide începând de vineri, 22 mai, astfel încât botoșănenii sunt așteptați să facă plimbări de promenadă, să se plimbe cu bicicleta, cu rolele sau skateboardul. Tot de pe 22 mai se vor deschide șase terenuri de tenis de câmp, care vor funcționa după normele de distanțare socială și reglementările impuse de  Ministerul Tineretului și Sportului, a anunțat, marți, șeful Direcției de Servicii Publice, Eugen Țurcanu.

„Tot de vineri se va deschide și zona de escaladă situată la intrarea în patinoar, unde, de asemenea, se pot face activități individuale, respectând normele de distanțare socială. Precizăm că după fiecare utilizare a acestor facilități, respectivele echipamente care sunt întrebuințate de fiecare persoană în parte vor fi curățate și dezinfectate”, a declarat, marți, șeful Direcției de Servicii Publice, Eugen Țurcanu.

Acesta a precizat că odată cu deschiderea parcului, se va deschide și un modul de alimentație, situat pe platoul central al parcului, de unde botoșănenii vor putea să cumpere răcoritoare sau gustări preambalate.

Eugen Țurcanu îi roagă pe cei care vor veni de vineri în Parcul Cornișa să respecte purtarea elementelor obligatorii în public: mască, mănuși – după caz și dezinfectant pentru a a-și curăța mâinile după fiecare utilizare a echipamentelor din parc.

Share:

Lasă un răspuns