Sprijin pentru elevii și profesorii băcăuani din Colonești

Share:

Primăria Colonești a anunțat că va redirecționa banii necheltuiți pentru proiectul „O șansă pentru fiecare, o șansă pentru toți”, derulat în colaborare cu Societatea Națională de Cruce Roșie România – Filiala Bacău, pentru spijinul elevilor și cadrelor didactive de la Școala Gimnazială „Smaranda Apostoleanu”. 

Astfel, fondurile necheltuite vor fi destinate elevilor și profesorilor. „În baza discuțiilor purtate cu reprezentanții Școlii Gimnaziale <<Smaranda Apostoleanu>> Colonești , s-au constatat o seria de probleme întâmpinate în derularea în bune condiții a procesului de învățământ, datorită pandemiei de Covid-19, fapt pentru care s-au adus modificări proiectului inițial și astfel din fondurile necheltuite, în baza avizelor obținute”, explică Primăria pe pagina oficială de Facebook.

Din banii necheltuiți se vor oferi pachete de alimente pentru fiecare elev, în loc de masa pe care o primeau. De asemenea, se așteaptă avizul pentru achiziționarea de tablete pentru fiecare elev pânp în septembrie 2020. Avizul pentru achiziționarea unui laptop pentru un număr de 21 de cadre didactice a fost deja aprobat, cu suma de 2225 de lei. 

Sursa foto: https://www.desteptarea.ro

Share:

Lasă un răspuns