Persoane cercetate pentru falsificare de bacnote, în mai multe județe

Share:


Conform Poliției Române, polițiștii de combatere a criminalității din Ploiești au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de falsificare de bacnote și plasarea lor în județele Brașov, Prahova, Argeș, Buzău, Covasna, Bacău.

În urma unei acțiuni din data de 1 septembrie 2020, a politiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au prins în flagrant declit trei persoane bănuite de falsificare de bacnote, în municipiul Bacău. Asupra lor au fost descoperite 71 de bacnote contrafăcute din cupiură de 200 de lei și 4.626 de lei și alte bunuri. 

Totodată, pe data de 2 septembrie, au fost efectuate zece percheziții domiciliare, în Brașov, la persoanele bănuite. Polițiștii au ridicat obiecte susceptibile a fi folosite la contrafacerea bacnotelor (un laptop, o imprimantă, un laminator, un șubler de precizie, folii laminate), telefoane mobile, memory-stick-uri și 13.900 de lei, respectiv 510 euro. 

La acțiuni au participat și polițiștii brigăzilor de combatere a criminalității organizate Brașov și Bacău, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și jandarmi. 

Sursa foto: Poliția Română

Share:

Lasă un răspuns