Noul prefect al județului Bacău, despre dezvoltarea turismului

Share:


Sorin Ailenei, prefectul județului Bacău, și Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean, s-au întâlnit astăzi, 10 august, pentru a discuta despre modalitățile de dezvoltare a turismului în județul Bacău. 

Astfel, discuțiile purtate au avut în vedere faptul că dezvoltarea turismului este o prioritate și un segment cuprins în strategia de dezvoltare a județului Bacău. „Așa cum am declarat și la depunerea jurământului de prefect, vizând prioritățile mele pentru județul Bacău, întâlnirea aceasta este determinată de faptul că vrem să stabilim un calendar de evenimente cu impact turistic la nivelul județului, obiective care pot fi puse în valoare, personalități ale județului ce trebuie și este important să fie cunoscute, precum și o strategie de promovare a județului”, a precizat prefectul Sorin Ailenei, în cadrul întâlnirii. 

De asemenea, s-a demarat seria discuțiilor în vederea dezvoltării turismului cu autoritățile publice. Prin urmare, urmează întâlniri cu primarii unităților administrative teritoriale de interes în acest domeniu. 

Sursa foto: http://www.facebook.com

Share:

Lasă un răspuns