Minori folosiți la vânzarea de droguri, în patru județe

Share:

 

Trei persoane, un bărbat și două femei, au fost reținute astăzi, 11 iunie, în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Galați, fiind deschis un dosat pentru trafic de droguri. 

Perchezițiile au vizat mai multe imobile din patru județe: Galați, Bacău, Vrancea și Brașov. Realizarea tranzacțiilor și încasarea sumelor de bani de la consumatori erau efectuate de minori. Din imobilele din cele patru județe au fost ridicate documente, medii de stocare, fragmente de substanță vegetală mărunțită, care conținea cannabinoid sintetic. 

DIICOT precizează printr-un comuniacat că în perioada 2018 – iunie 2020, cele trei persoane au procurat, deținut, depozitat și vândut aproximativ un kilogram de substanță vegetală mărunțită. Bărbatul și o femeie au fost reținuți pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă. Cealaltă femeie are dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 6- de zile.

Acțiunea a fost desfășurată de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Galați și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău „Alexandru cel Bun”. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa foto: https://www.expressdedunare.ro

Share:

Lasă un răspuns