În Bacău se va deschide Centrul de Informare pentru Cetățeni

21
0
Share:
Sursă foto: municipiulbacau.ro

Începând cu data de 08 iulie, activitatea de registratură și relații cu publicul a Primăriei Bacău se va desfășura exclusiv în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, situat în strada Nicolae Titulescu nr. 3 (fostul sediu al Serviciului de Stare Civilă).

“Noua locație este un cadru organizat și civilizat pentru relaţia cetăţean – funcționar, o singură locație în care vor fi înregistrate și operate digital toate cererile dumneavoastră, depuse la Primăria Municipiului Bacău.
Un singur loc în care veți depune solicitări/cereri/sesizări/petiții pentru toate direcțiile din cadrul primăriei”, spune Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău.

Toate documentele vor fi scanate și înregistrate într-un sistem informatic, iar apoi se vor transmite electronic la personalul responsabil de soluționarea lor. Pe parcursul rezolvării cererii dumneavoastră veți putea putea urmări online stadiul acesteia, până la obținerea răspunsului.

La birourile specializate pe diferite arii de interes, veți primi consiliere și informații complete privind modalitatea de a obţine diverse documente, avize, aprobări etc., astfel încât să vă rezolvați problemele într-un timp cât mai scurt.

Programarea la ghișeu se va realiza în baza unui sistem electronic automat, care va elibera tichet de ordine și va afișa timpul mediu de așteptare.

Sursa: Deșteptarea

Share:

Lasă un răspuns