Vaslui: 3.020 de infectări cu virusul Covid-19 de la începutul pandemiei. Nouă persoane sunt internate la ATI

50
0
Share:
Sursă foto: reginamaria.ro

Instituția Prefectului  – județul Vaslui a prezentat situația epidemiologică de miercuri, la nivelul județului Vaslui și, potrivit informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, în județ au fost confirmate, de la începutul pandemiei, 3.020 de cazuri de infectare cu virusul Covid-19 și 53 de noi cazuri.

Conform DSP Vaslui, la nivelul județului sunt internate în spital 246 de persoane: 237 pe secții (cinci asimptomatici, 56 cu forme ușoare, 148 cu forme medii, 28 cu forme severe) și nouă în ATI, 84 de persoane au decedat, 2.240 de persoane vindecate, 325 de persoane pozitive la domiciliu, 78 de persoane confirmate pozitiv aflate în Spitalul de Psihiatrie Murgeni și 47 de persoane confirmate pozitiv aflate în Centrul de Recuperare și Reabilitare Râșești.

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În ultimele 24 de ore, 114 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și 44 de polițiști locali au desfășurat o misiune specifică.

S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în cazul a 211 persoane. De asemenea, zece societăți comerciale/ persoane fizice autorizate (PFA) au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de alertă.

Polițiștii vasluieni au precizat că acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Share:

Lasă un răspuns