WhatsApp introduce o nouă funcție pentru a lupta împotriva știrilor false

46
0
Share:
Sursă foto: Cancan


WhatsApp introduce o nouă funcție pentru a lupta împotriva știrilor false. Noul update al aplicației vine cu o bară de căutare disponibilă doar în cazul mesajelor redirecţionate.

„WhatsApp marchează mesajele redirecționate frecvent din cadrul conversațiilor cu o etichetă specială de redirecționare. Pictograma două săgeți  ajută utilizatorii să-și dea seama dacă au primit un mesaj care nu a fost compus de un contact din agenda telefonică”, au anunțat reprezentanții companiei.

Funcția-pilot oferă utilizatorilor o modalitate simplă de căutare a mesajelor redirecționate frecvent, prin care pot găsi ca rezultate articole de știri sau alte surse de informații privind conținutul primit.

Pntru a folosi această funcție, utilizatorii încarcă mesajul în browser, fără ca WhatsApp să vadă vreodată mesajul în sine.

„Funcția de căutare pe internet se lansează începând de astăzi în Brazilia, Italia, Irlanda, Mexic, Spania, Regatul Unit și Statele Unite pentru dispozitivele cu cele mai recente versiuni de WhatsApp pentru Android, iOS și WhatsApp Web”, au mai scris aceștia pe blog-ul companiei Whatsapp.

Share:

Lasă un răspuns