Rădăuți: Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

49
0
Share:
Sursă foto: bunadimineatabotosani.ro

Un bărbat de 34 de ani din comuna Iaslovăţ a pierdut controlul asupra direcţiei de mers în timp ce conducea un autoturism pe strada Volovățului din municipiul Rădăuți și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma accidentului rutier au rezultat pagube materiale.

Accidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 20.02 în municipiul Rădăuți.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat  de 44 ani, din municipiul Rădăuți, i-a încredințat bărbatului de 34 de ani din comuna Iaslovăţ autoturismul spre a-l conduce pe drumurile publice, deși știa că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” și „încredințarea unui vehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane despre care știe că este sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluţionat procedural.

Share:

Lasă un răspuns