Ce reguli se impun pentru comercianți și cumpărători odată cu redeschiderea Bazarului din Suceava

71
0
Share:
Sursă foto: Antena3.ro

Centrul Comercial Bazar din Suceava se va redeschide din 30 iunie, astfel încât autoritățile locale au transmis un set de reguli pe care vor trebui să le respecte atât cumpărătorii, cât și vânzătorii.

Programul va fi de marți până duminică, conform următoarelor intervale orare: intervalul 06:00 – 14:00 va fi pentru cumpărători, intervalul 14:00 – 22:00 pentru aprovizionare, iar în intervalul 22:00 – 06:00 accesul va fi interzis, potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Accesul se va face doar cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2, după cum urmează: purtarea măștii de protecție, atât pentru cumpărători, cât și pentru comercianți, distanța fizică de cel puțin 2 m între persoane, igienizarea periodică la punctele special amenajate, iar accesul persoanelor a căror temperatură corporală depășește 37,3°C va fi interzis.

La toate punctele de acces sunt instalate tunele și covoare de dezinfecție. De asemenea, se va măsura temperatura tuturor persoanelor care doresc să intre în incinta Centrului Comercial.

Lucian Harșovschi a precizat, într-un anunț pe pagina sa de Facebook, că accesul pietonal se va face pe Poarta 1, prin parcurgerea tunelelor de dezinfecție în timp ce ieșirea persoanelor se va face pe Poarta 2 și Poarta Dig. Accesul auto se va face pe Poarta 3, prin parcurgerea unui covor de dezinfecție, iar ieșirea autovehiculelor se va face pe poarta 4.

Toate cele menționate mai sus vor fi redate printr-un spot, ce se va auzi periodic în sistemul audio al Centrului Comercial.

Share:

Lasă un răspuns