Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei a lansat platforma „Moldova Solidară”

103
0
Share:
Foto: Știri pe surse


Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei a anunțat că a fost lansată platforma www.moldovasolidara.ro, care integrează iniţiativele societăţii civile, ale mediului de afaceri şi ale administraţiilor publice locale din regiunea Moldovei și prin care se încearcă limitarea efectelor pandemiei de coronavirus.

Conform Stiri.botosani.ro, platforma este actualizată permanent şi funcţionează ca o hartă interactivă care cuprinde proiectele prin care se acordă ajutor persoanelor vulnerabile, datele de contact ale voluntarilor activi în această perioadă, campaniile de strângere de fonduri care vin în sprijinul sistemului medical şi informaţiile utile pentru comunităţile din cele 8 judeţe din regiunea de nord-est a ţări. Platforma permite oricărui cititor al site-ului să semnaleze şi să adauge în listă un proiect pe care l-a iniţiat, de care a auzit sau care i-a fost de folos, accesând secţiunea Înscriere Iniţiative. Totdoată, pentru cine are nevoie de ajutor, platforma are inclus un formular de contact.

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei este o asociație civică ce are drept scop principal promovarea intereselor regiunii pe agenda națională.

Share:

Lasă un răspuns