Program Târgul de Crăciun la Neamț – Luni 16 Decembrie 2019

53
0
Share:

Luni 16 decembrie orele 18:00 , scena de pe platoul Curții Domnești va găzdui o nouă serie de artiști. Vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbatorim împreună festivalul Târgul de Crăciun la Neamț ediția IV.

  • Roxy’s Musical Team

Grupul „Roxy’s Musical Team” este compus din copii cu vârste cuprinse între 6-18 ani, care cântă muzică uşoară, sub îndrumarea prof. Roxana Mereuţă.

  • LOS ANONIMOS
Trupa ”Los Anonimos”, a apărut în primăvara anului 2009
Muzica celor de la ”Los Anonimos” îmbină exoticele acorduri latino, pop-rock cât si ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind una dintre singurele trupe live de acest gen din peisajul muzical românesc. Trupa s-a facut cunoscută prin concertele exceptionale ce au avut loc în in diferite cluburi din tara sau la evenimentele hi-class. În toate aparițiile scenice, ”Los Anonimos” propagă o atmosferă incendiară, distracția atingând valențe foarte înalte, fiind astfel considerată ”O trupa de Show”, motiv pentru care band-ul este foarte des invitat în platourile emisiunilor de divertisment. În repertoriul lor găsim cele mai cunoscute cover-uri românești și internaționale dar și melodii proprii, care prin simplitatea si farmecul lor, sensibilizeaza ascultatorii.
Share:

Lasă un răspuns