În aproape 2 ani, CTP Iași a vândut 1,1 milioane de titluri de călătorie digitale

Share:
Sursă foto: Reporteris.ro

În ultima lună, aproximativ 300 de elevi înscriși la școlile din municipiul Iași au intrat în posesia primelor abonamente electronice gratuite, eliberate prin aplicația 24pay. Acest lucru a fost posibil după ce, în prealabil, unitățile de învățământ și-au creat cont personalizat pe platforma pusă la dispoziție de către Compania de Transport Public (CTP) Iași și au încărcat baza de date a beneficiarilor.

Până acum, 60 de instituții de învățământ au obținut cont pe site-ul CTP, iar dintre acestea 32 au transmis și baza de date a elevilor, care cuprinde 13.878 de beneficiari. Transportul public a devenit gratuit pentru elevi la începutul lunii iunie, iar la nivelul municipiului Iași, sunt acreditate 124 de școli ai căror elevi au dreptul de a obține abonamente de la CTP Iași.

În situația în care elevii înscriși la școlile din oraș solicită eliberarea abonamentelor gratuite de la tonetele CTP Iași, este necesar ca beneficiarii domiciliați în municipiul Iași să prezinte carnetul de elev care să conțină, în mod obligatoriu, și numărul matricol, iar cei proveniți din alte localități să depună o adeverință eliberată de instituția la care studiază. Pentru a evita, însă, parcurgerea acestor etape anevoioase, CTP Iași recomandă alternativa modernă și rapidă – aplicația 24pay.

Mijloacele de transport public din Iași pot fi folosite gratuit de către elevi și în timpul vacanței școlare, iar acesta este încă un avantaj al folosirii abonamentelor electronice, procurate printr-un singur click din aplicația 24pay.

Din august 2018, CTP Iași a comercializat peste 1,1 milioane de titluri de călătorie digitale, prin intermediul aplicației 24pay, Iașul fiind în topul orașelor din România în ceea ce privește numărul cetățenilor care aleg instrumentele digitale pentru folosirea transportului public.

Share:

Lasă un răspuns